Kuohun Vedon kesävuorot

Kuohun kylällä urheillaan yhdessä tänäkin kesänä. Iloista liikkumista hyvällä porukalla! Kaikkiin lajeihin voi liittyä mukaan tasosta riippumatta! Tule tutustumaan eri lajeihin!

Vedon jäsenyys on vain 25€/vuosi ja jäsenyydellä pääsee urheilemaan melkein joka päivä. Jooga- ja pilates-vuoroista lisäksi kertamaksu vetäjälle. Kesän naisten/miesten/nuorison yhteiseen tekonurmivuoroon (Petäjävedellä) on lisäksi kesäkausimaksu osallistujille (20€/kesä). Liity Vedon jäseneksi

Viikottaisten vuorojen lisäksi kylällä järjestetään yhteislenkkejä maastopyöräilyn merkeissä. Seuraa maastopyöräilylenkkien aikatauluja Nimenhuudosta.

Kevättalvella alkanut Pilates-vuoro on tauolla kesän ajan. Syksyllä Pilates jatkuu avoimena vuorona Vedon jäsenille. Myös jooga-vuoro on tauolla kesän ajan.

Jos kaipaat Kuohulle uusia lajeja tai olet kiinnostunut vetämään uutta lajia, ole yhteydessä sivun alareunassa olevan Ota yhteyttä-lomakkeen kautta!

Kuohun Vedon vuorot kesällä 2023

Maastopyöräilyn yhteislenkit lähipoluilla, ajankohdat ilmoitetaan nimenhuudossa
Nimenhuuto

Maanantai
Jalkapalloa, K-Akat, UNISEX-vuoro , koulun kentällä klo 18:00-19:30
Nimenhuuto

Tiistai (toukokuu-kesäkuu  –> jatkuu mahdollisesti kesälomien jälkeen)
Yhteinen jalkapallovuoro Petäjäveden tekonurmikentällä klo 19:30-21:00. Vuoro on Vedon jäsenille ja vuorosta on osallistujille kesäkaudelle 20€ lisämaksu.
Nimenhuuto

Keskiviikko
Kahvakuulaa koulun pihassa klo18:00-19:00
Facebook

Torstai
Jalkapalloa, K-Ukot, koulun kentällä klo 18:00
Nimenhuuto

Sunnuntai
Beach volley klo 16:00-18:00 (osallistujien vähyyden vuoksi seuraa ilmoittelua ja keskustelua whatsapp-ryhmässä)
Whatsapp-ryhmä
Kahvakuulaa koulun pihassa klo 18:00-19:00
Facebook