Hinnat alkaen 1.11.2018

Talovuokra

Sisältää juhlasalin, näyttämön, kahvion, keittiön, eteis- ja WC-tilojen käytön perusvarustuksella sekä piha- ja paikoitusalueen käytön. Vuokrahintoihin kuuluu sekä sisä- että ulkotilojen palauttaminen siivottuna, samassa kunnossa ja samassa varustuksessa kuin se on ollut vuokrattaessa.

 NormaalihintaHinta kyläläisille
viikonloppu
(pe klo 12 – su klo 15)
500 €450 €
vuorokausi = 24 tuntia360 €290 €
päivä = 12 tuntia300 €260 €
puoli päivää = 6 tuntia200 €170 €
tunti40 €30 €

Talovuokra ilman juhlasalia

Sisältää kahvion, keittiön, eteis- ja WC-tilojen käytön perusvarustuksella sekä piha- ja paikoitusalueen käytön. Vuokrahintoihin kuuluu sekä sisä- että ulkotilojen palauttaminen siivottuna, samassa kunnossa ja samassa varustuksessa kuin se on ollut vuokrattaessa.

 NormaalihintaHinta kyläläisille
tunti30 €20 €

Astiasto (katso varustus tarkemmin sivulta Järjestä tilaisuus
Astiasto 120 hengelle. Astiavuokra 80 €, kyläläisille 60 €.

Pöytäliinat 
Vuokrattavissa on valkoisia pellava- ja puuvillaliinoja. Pöytäliinavuokra 7 €/kpl. Pitopöydän liinat 20 €. 

Laitteet 
Talon laitteistoon kuuluu valkokangas ja äänentoistolaitteet (dvd- ja cd-soitin sekä minidisc-soitin). Laitteet ovat vuokrattavissa; äänentoistolaitteet ja/tai voimavirran käyttö 30 €. Äänentoistolaitteiden säädöt on asetettu valmiiksi; jos niitä muutetaan, on ne palautettava ennalleen vuokrauksen päättyessä.

Jäsenalennus 
Seuran jäsenet saavat 10 prosentin lisäalennuksen tilavuokrasta. 

Yhteisöllinen toiminta 
Yhteisöllisen toiminnan kertavuokra on 20€ / ensimmäiset 2 tuntia ja seuraavat 15 € /tunti sisältäen koko talon käytön. 

Viikonloppuvarauksen tekijältä peritään 150 € ennakkomaksu vuokrasopimusta tehtäessä. Ennakkomaksua ei palauteta sopimuksen peruuntuessa.

Vuokraajan tulee siivota tilat itse tai maksaa siivouksesta 150€. Puutteellisesti lajitellusta jätteestä perimme 70 € lisämaksun. Eritesiivous 50 €.

Kadotetusta avaimesta laskutamme lukkoliikkeen uudelleensarjoituksen ja uusien avaimien tekemisen aiheuttaman laskutuksen mukaan.