Mikä sen enempi ihmistä virkistää kuin voimistelu ja urheilu

Voimistelu- ja Urheiluseura Kuohun Veto ry on vuonna 1946 perustettu urheiluseura, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harrastaa liikuntaa monipuolisesti ja edullisesti. Seurassamme liikkuu jo yli 100 jäsentä.

Kuohun Vedon historia

”Siis toivomme vain, että tää meidänkin Veto vuosi vuodelta kehittyisi ja kasvaisi ja voisimme kulkea reippaina pää pystyssä nyt ja aina. Sillä mikä sen enempi ihmistä virkistää kuin voimistelu ja urheilu”. – Ote Kuohun Vedon ensimmäisestä toimintakertomuksesta

Kuohun Veto hyväksyttiin yhdistysrekisteriin 13.04.1946. Perustavassa kokouksessa seuran toimintaohjelmaan valitiin hiihto ja yleisurheilu. Pian ohjelmaan tulivat mukaan myös pesäpallo, voimistelu ja nyrkkeily. Seuran talkootöin kylälle saatiin urheilukenttä kisapirtteineen 1940- ja 1950 luvun vaihteessa.Ajan myötä Vedossa on harrastettu monia lajeja, kuten hiihtoa, lentopalloa, pesäpalloa, painia, moottoriurheilua, kaukalopalloa.  Lue lisää Vedon historiasta 41 vuotta Kuohun Vedon puheenjohtajana toimineen Pentti Nuuttisen kirjoittamasta historiikista.

Ajankohtaista Kuohun Vedossa