Vedon maastopyöräilyretki su 21.05.2023 klo 12

Maastopyöräily on mukava tapa liikkua luonnossa. Kylämme läheisyydessä on useita pyöräilyyn soveltuvia hienoja polkuja. Kokeilimme viime vuoden lokakuussa yhteislenkkiä pyöräillen ja hauskaahan se oli! Tervetuloa mukaan yhteislenkille sunnuntaina 21.05. klo 12! Voit olla mukana retkellä myös sinulle sopivan ajan ja poistua reiteiltä tarvittaessa omaan tahtiisi.

Ota mukaasi maastokelpoinen pyörä, omat eväät ja varaa aikaa 3-4h. Retki on kaikille innokkaille – läheltä ja kaukaa. Osallistujien ei tarvitse olla Kuohun Vedon jäseniä. Ilmoittaudu nimenhuudossa mukaan!

Vetäjä: Jarmo Lahtinen
Lähtöpaikka: Kuohun koulun hiekkakenttä
Lähtö: Sunnuntai 21.05.2023 klo 12:00 (Ole ajoissa paikalla!)
Ilmoittaudu: https://kuohunveto-maastopyoraily.nimenhuuto.com/events/17278625

Säävaraus: Siirretään, jos huono sää uhkaa liiaksi.