Vedon maastopyöräilyretki su 4.12. klo 11

Maastopyöräilyn yhteislenkit alkoivat Kuohulla lokakuussa. Sään salliessa tähän hauskaan lajiin pääsee tutustumaan myös joulukuussa Kuohun lähialueiden upeilla poluilla. Tervetuloa mukaan yhteislenkille sunnuntaina 4.12. klo 11! Voit olla mukana retkellä myös sinulle sopivan ajan ja poistua reiteiltä tarvittaessa omaan tahtiisi.

Ota mukaasi maastokelpoinen pyörä, omat eväät ja varaa aikaa 3-4h. Retki on kaikille innokkaille – läheltä ja kaukaa. Osallistujien ei tarvitse olla Kuohun Vedon jäseniä. Ilmoittaudu nimenhuudossa mukaan!

Vetäjä: Jarmo Lahtinen
Lähtöpaikka: Kuohun koulun hiekkakenttä
Lähtö: Sunnuntai 4.12.2022 klo 11:00 (Ole ajoissa paikalla!)
Ilmoittaudu: https://kuohunveto-maastopyoraily.nimenhuuto.com/events/16825222

Säävaraus: Siirretään, jos huono sää uhkaa liiaksi.