Vedon maastopyöräilyretki su 20.11. klo 11

Maastopyöräily on mukava tapa liikkua luonnossa. Kylämme läheisyydessä on useita pyöräilyyn soveltuvia hienoja polkuja. Kokeilimme lokakuussa yhteislenkkiä pyöräillen ja hauskaahan se oli! Tervetuloa mukaan yhteislenkille sunnuntaina 20.11. klo 11! Voit olla mukana retkellä myös sinulle sopivan ajan ja poistua reiteiltä tarvittaessa omaan tahtiisi.

Ota mukaasi maastokelpoinen pyörä, omat eväät ja varaa aikaa 3-4h. Retki on kaikille innokkaille – läheltä ja kaukaa. Osallistujien ei tarvitse olla Kuohun Vedon jäseniä. Ilmoittaudu nimenhuudossa mukaan!

Vetäjä: Jarmo Lahtinen
Lähtöpaikka: Kuohun koulun hiekkakenttä
Lähtö: Sunnuntai 20.11.2022 klo 11:00 (Ole ajoissa paikalla!)
Ilmoittaudu: https://kuohunveto-maastopyoraily.nimenhuuto.com/events/16787104

Säävaraus: Siirretään, jos huono sää uhkaa liiaksi.