Tule keskustelemaan Kuohun kaukalon kohtalosta lauantaina 12.02.2022 klo 12:00!

Hyvä Vedon jäsen ja seuramme ystävä!

Tule keskustelemaan Kuohun kaukalon kohtalosta lauantaina 12.02.2022 klo 12:00!

Kuohun kaukalo rakennettiin kylän yhdistysten yhteistyöllä jo vuonna 1972. Jopa kaukalon ensimmäiset laidat rakennettiin Kuohun Vedon ja VPK:n yhteisellä talkootyöllä. Sen hoito on ollut alusta saakka kylän yhdistysten harteilla. Kuohun Vedolla on ollut vuosia hoitosopimus kaupungin kanssa ja saadulla talkoorahalla Veto on huolehtinut Kuohun liikuntapaikoista, rakentanut uusia liikuntapaikkoja, kuten frisbeerata, ja osallistunut koko kylän hankkeisiin, kuten Kuohun laavun rakentamiseen. Lue lisää Vedon historiasta.

Vuosien varrella kaukalon hoitoon on osallistunut useita puurtajia. Talkooporukka on viime vuosina ollut kuitenkin harmillisen harvalukuinen.

Hoitosopimus kaupungin kanssa päättyi 31.12.2021 ja uutta hoitosopimusta EI ole vielä allekirjoitettu. Tarvitsemme uusia puurtajia jakamaan vastuuta ja huolehtimaan siitä, että liikuntapaikka säilyy tulevaisuudessakin Kuohulla. Uutta hoitosopimusta ei allekirjoiteta ellei talkooporukkaan saada uusia tekijöitä.

Kutsumme kaikki kynnelle kykenevät ja kaikki Kuohun yhdistykset keskustelemaan kaukalon ja kenttien hoidosta lauantaina 12.02.2022 klo 12:00. Kokoukseen voi osallistua etänä oheisen teams-linkin kautta.

Vastaa myös ennakkoon oheiseen kyselyyn kaukalon käyttötarpeista ja toiveista.

Vedon ensimmäisen toimintakertomuksen sanoin: ”Siis toivomme vain, että tää meidänkin Veto vuosi vuodelta kehittyisi ja kasvaisi ja voisimme kulkea reippaina pää pystyssä nyt ja aina. Sillä mikä sen enempi ihmistä virkistää kuin voimistelu ja urheilu”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *